fbpx

Lepota je jedna veoma snažna reč. Zbog nje žene padaju u očaj. Ona ih tera da drže stroge dijete i podvrgavaju se plastičnoj hirurgiji. Zar ta reč ne podrazumeva nešto više? Zar nije u pitanju “ono nešto” što se ne može da svede samo na naš spoljašnji izgled? Šta je to što ženu čini lepom?

Inovativna sredstva za čišćenje daju koži energiju, čiste je od toksina i nečistoća, obnavljaju prirodan pH balans i štite od agresivnih faktora iz spoljašnje sredine.

Da li ste znali da 90% žena ima celulit i to na butinama, zadnjici ili na stomaku? Iako ga skoro sve žene imaju, malo je onih kojima ne smeta.Većina devojaka i žena smatra da im je to velika mana i gleda kako da ga se otarasi, pogotovo u letnjem periodu.

Prema podacima Svetske stomatološke organizacije oko 80 posto dece školskog uzrasta te čak 95 odsto odraslih ima barem jedan karijes i to zbog neredovnog pranja zuba.

Evo zašto ih trebate prati!

 

U našu novu usavršenu recepturu prve linije muške kozmetike “GHESER” dodali smo još više aktivnih biljnih komponenti – uzeli smo ono najbolje iz prirode za negu kose, kože lica i tela. Svaki proizvod je stvoren uzimajući u obzir osobenosti muške kože i njene potrebe, što znači da je sastav svakog sredstva odabran na poseban način kako bi maksimalno rešio probleme koji se često javljaju prilikom nege kože i kose. Таko da šampon za kosu sadrži ceo kompleks korisnih biljnih komponenti koje podstiču rast kose i štite je od peruti, a šampon-gel zakupanje sadrži blag antiseptik širokog spektra delovanja, koji utiče na bakterije sprečavajući ih da se aktivno razmnožavaju.

Prve higijenske navike deteta biće odvikavanje od pelena i dude. Kako bude odrastalo, ove početne navike će se usložnjavati i nadovezivati jedna na drugu. Za uspostavljanje prvih higijenskih navika kod dece – čistoće, urednosti, brige o sopstvenom zdravlju, nikada nije prerano. Sa dve-tri godine dete može samo da skuplja svoje igračke po sobi, sa četiri godine da pomogne pri postavljanju stola, brisanju nesalomivih sudova… dok sa četrnaest godina može da radi sve što i roditelji. Koliko će brzo dete usvojiti ove navike, zavisi od njegove zrelosti, ali i vašeg stava, upornosti i strpljenja.